TARINANKERTOJA

”Tulevaisuus on aina ensin tarina ja tarinankertojat tekevät maailmasta mielekkään.”

Haluaisitko jakaa oppimiasi tarinoita, neuvoja, kirjatiivistelmiä ja elämänoppeja yhdessä kanssamme yhteisön seuraajille? Se on mahdollista! Etsimme aina uutta ja laadukasta sisältöä jaettavaksi!

Jos sinulla on antaa seuraajille keinoja elämässä menestymiseen, inspiroivia elämäntarinoita jaettavaksi tai tapoja itsensä kehittämistä ajatellen jollain elämän osa-alueella – saatat mahdollisesti olla etsimämme tarinankertoja!

Yhteisenä tavoitteena meillä on luoda ainutlaatuista, inspiroivaa ja laadukasta sisältöä. Sellaista sisältöä jonka kautta seuraajat pystyvät hyötymään omissa elämissään, valinnoissaan ja seikkailuissaan.

Ennen kuin lähestyt meitä, pyydämme, että luet seuraavat ohjeet ajatuksen kanssa.

 

Artikkelin kirjoittaminen:

  • Sisältö keskittyy positiivisen ja inspiroivan sisällön jakamiseen. Käsittelemme muun muassa seuraavia aiheita: hyvinvointi, inspiraatio, tavoitteet, rutiinit, elämä, talous ja yrittäjyys – teemme myös tiivistelmiä lukemistamme kirjoista. Jos olet esimerkiksi lukenut lähiaikoina edellä mainittuihin aiheisiin liittyvän kirjan ja haluat korostaa oppimista entisestään, tässä loistava mahdollisuus!
  • Toivomme artikkeleiden olevan sisällöllisesti laadukkaita sekä informatiivisia. Kirjoitusmuoto on vapaa, mutta kieliasun on oltava siisti. Artikkeleiden pitää pystyä antamaan seuraajien elämään jonkinlaista sisältöä ja lisäarvoa.
  • Artikkelin pituus: vähintään 400 – 1200 sanaa (Esimerkki artikkelin pituudesta: Miksi nyt on paras aika aloittaa?).
  • Tekstiä ei välttämättä tarvitse muotoilla ennen lähettämistä, sillä luemme tekstit läpi joka tapauksessa ja muotoilemme ne tarpeen mukaan sopiviksi sivuston ulkoasua ajatellen.
  • Kuvien käyttö on suositeltavaa, mutta ei vaadittua. Mikäli käytät kuvia, pidä huoli, että ne ovat korkealaatuisia sekä vapaasti käytössä, ilman tekijänoikeus vaatimuksia.
  • Tekstiin saa sisällyttää myös linkkejä (2 – 4), mikäli linkitetty sisältö viittaa esimerkiksi aiemmin tuottamaasi sisältöön, tutkimustietoon tai Saavutus -sivustolla esiintyviin teksteihin.

 

Artikkelin lähettäminen:

  • Lyhyt kuvaus kirjoittajan profiiliin sekä etu- ja sukunimi tai hyvin valittu nimimerkki. Valitse halutessasi kolme (3) linkkiä, jotka haluat lisättävän Kirjoittaja-profiiliin, esimerkiksi Instagram, LinkedIn ja/tai Kotisivut.
  • Mikäli haluat, että artikkelin alle lisätään profiilikuva, käy rekisteröitymässä sivustolle: https://en.gravatar.com – lisää kuva palvelussa käyttämäsi sähköpostiosoitteen alle ja kerro meille artikkelin lähettämisen yhteydessä kyseinen sähköpostiosoite. Sitä kautta kuva saadaan liitettyä myös artikkelin yhteyteen.
  • Otsikoi artikkelin luonnos vapaamuotoisesti (käytä mielikuvitusta), otsikko on ensimmäinen asia, johon lukijan huomio kiinnittyy.

Pyydämme, että lähetät artikkelin tämän jälkeen sähköpostiosoitteeseen: info@saavutus.fi tai jaat sen meille alla olevan yhteydenottolomakkeen kautta.

Kiitos!

JAA TARINASI